Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Pepper Plasters

Snel weer fit bij spierpijn, gewrichtspijn en rugklachten met de heerlijk verzorgende warmtepleisters!

 
Pepper Plasters
Green Slimming Factory
 
 
 
 
 
Pepper Plasters
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Het gebeurt ons allemaal wel eens, een vervelende spierblessure, zo maar opeens, of juist als gevolg van iets te enthousiast sporten. Om pijn aan gewrichten, spieren en rug te verlichten, bieden we vandaag op BeFit2Day geweldige warmtepleisters aan, een product dat zowel door sporters als niet-sporters enthousiast is onthaald!

De Pepper warmtepleisters bevatten een uniek helend ingrediënt - cayennepeper - en stimuleren de doorbloeding en zorgen voor een verzachting van de pijn. Cayennepeper zit vol voedingseigenschappen. De stof heeft een hoog gehalte aan vitamine A en C en bevat een complete range van vitamine B, bèta-caroteen; een krachtige anti-oxidant die rijk is aan calcium en kalium.

Wanneer komen warmtepleisters van pas?

Warmtepleisters kunnen worden gebruikt bij ongewenste spierspanning (als gevolg van bijvoorbeeld intensieve krachttraining of hardlopen), een stijve nek, pijnlijke schouders, spit en rugpijn. De pleisters kunnen ook nuttig zijn in geval van psoriasis en andere huidaandoeningen. Het moge duidelijk zijn dat bij ernstige blessures te allen tijde een dokter geraadpleegd dient te worden, de warmtepleisters zijn geen geneesmiddel. Voor de kleinere pijntjes, die wel flink vervelend zijn, komen de warmtepleisters goed van pas. In plaats van een pijnlijke nek of stijve spieren, zorgen de pleisters juist voor een warm, ontspannend gevoel. 

Sporters of niet-sporters, spierpijn en rugklachten komen bij iedereen voor. Met de warmtepleisters doe je jezelf een plezier en voel je je snel weer fit. Bestel ze alleen vandaag op BeFit2Day met 48% korting!
 
  • Pepper Warmtepleisters
  • 1 pak bevat 10 stuks (afmetingen 11 x 7 cm)
  • Ideaal bij spierpijn, rugklachten en gewrichtspijn
  • Zowel voor sporters, als niet-sporters
  • Niet aanbevolen tijdens de zwangerschap en patiënten op anti-stollingstherapie
  • Niet voor behandeling van ernstige blessures (geen geneesmiddel)
  • Verwachte levertijd 5-7 werkdagen
  • Verzendkosten EUR 2,95
 
 

Andere Deals