Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Orange Care Caviar Set Body Milk en Crème

Orange Care Caviar set (Body Milk en Crème) voor een optimale verzorging (hydratatie én revitalisering) van je gezichtshuid, hals, borst en handen. Vandaag met 81% korting!

 
Orange Care Caviar Set Body Milk en Crème
Orange Care
 
 
 
 
 
Orange Care Caviar Set Body Milk en Crème
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Rijke, verzorgende Orange Care Caviar Body Milk en Crème, met het unieke ingrediënt kaviaar! Vandaag in een set bestaande uit 250ml Body Milk en 50 ml crème.

Bij BeFit2Day zijn we erg gefocust op sporten, om gezond en fit te worden. De buitenkant van ons lijf verdient echter ook de nodige aandacht! Zou het niet heerlijk zijn om je huid te verwennen met een écht luxe product? Dat kan nu met Orange Care Caviar Body Milk en Crème.

De rijke Body Milk bevat als hoofdingrediënt een geraffineerd extract van kaviaar, één van de geheimen van de zee die de huid voedt en versterkt. De Body Milk is ideaal om aan te brengen in de hals, boven de borst of op de handen. 

De Caviar Crème van Orange Care is een lipoproteïne crème van kaviaar met hyaluronzuur, Aloë Vera en vitamines. Het extract van het natuurlijke product kaviaar bevordert het proces van huidverjonging. Kaviaarextract bevat een extreem hoge inhoud van aminozuren, peptide structuren, proteïnen, jodium en essentiële vetzuren. Deze onderdelen zorgen voor een buitengewoon herstel van de huid. Caviar Crème is daarom zeer geschikt om de veroudering van de huid en rimpelvorming tegen te gaan. De crème is niet vet, trekt snel in en voelt daardoor zeer aangenaam op het gezicht.

Werking

Orange Care Caviar Body Milk en Crème leggen bij het aanbrengen een dunne film op de huid, die zorgt voor een optimale vochtregulering. De huid wordt gehydrateerd, gerevitaliseerd en beschermd tegen invloeden van buitenaf die een droge huid kunnen veroorzaken. Fijne lijntjes en rimpels vervagen en binnen korte tijd voelt de huid zachter aan. Bovendien is hij stralender en veerkrachtiger.

Orange Care is bekend geworden vanwege zijn bijzondere beautyproducten met speciale, krachtige ingrediënten zoals kaviaar, goud en parels. Met het ingrediënt kaviaar heeft het bedrijf voor een revolutie gezorgd in de wereld van de gezichtsverzorging. De producten van Orange Care zijn wereldwijd een begrip.

Koop nu deze luxe set bestaande uit body milk en crème met 81% korting op BeFit2Day!

 

 
  • Orange Care Caviar Set bestaande uit Body Milk en Crème
  • Bij bestelling ontvang je 1 fles Body Milk (250 ml) en 1 potje Crème van 50 ml!
  • Voor een optimale verzorging van de gezichtshuid, de hals, bovenkant borst of de handen
  • Hydrateert en revitaliseert
  • Hoofdingrediënt is het rijke kaviaarextract
  • Gaat huidveroudering tegen
  • Vervaagt fijne lijntjes en rimpels
  • Zorgt voor een goede vochtregulering van de huid
  • Verzendkosten: €4,95
  • Verwachte levertijd: 5-7 werkdagen