Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Gold's Gym ABS

Keiharde buikspieren met Gold's Gym Abs, alleen vandaag met 70% korting!

 
Gold's Gym ABS
Gold's Gym ABS
Gold's Gym
 
 
 
 
 
Gold's Gym ABS
Gold's Gym ABS
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

De aanbieding van vandaag op BeFit2Day, het Abs systeem voor het trainen van buikspieren, dijen en billen is ontwikkeld door Gold's Gym. Als er één sportschool keten is waar de kennis aanwezig is om goede fitness apparatuur te ontwikkelen, is het wel Gold's Gym. Gold's Gym is namelijk de sportschool waar Arnold Schwarzenegger - letterlijk - groot geworden is!

Het Gold's Gym Abs systeem (Advanced Body System) is een perfecte combinatie van modern en traditioneel fitnessen. Middels een verstelbaar weerstandelement voer je je buikspieroefeningen uit terwijl je je balans bewaart. Fitnessen dus zonder al te veel poespas, maar wel vanuit een moderne benadering.

Je kunt met het Abs systeem gemakkelijk zowel je rechte als schuine buikspieren trainen. Het fijne van Abs is volgens diverse gebruikers reviews, dat de lager gelegen buikspieren ook goed aan bod komen.

Voor hem en voor haar

Je hebt van die fitness apparaten waaraan je meteen ziet dat ze vooral voor mannen bedoeld zijn, of juist vooral voor vrouwen. Gelukkig zijn er ook apparaten die geschikt zijn voor beide en dit geldt dan ook absoluut voor "Abs"!

Ook voor andere spiergroepen

Het in de pers als revolutionair omschreven ontwerp van Abs, biedt je ook de mogelijkheid om te werken aan de vorm van je dijen, hamstrings, armen en billen. Het is een total-body-oplossing ontwikkeld door de marktleider in krachttraining, Gold's Gym. Met  de aanpasbare weerstand tot 20 kg, kun je eenvoudig je workout aan je lichaam aanpassen om de gewenste resultaten te bereiken.

Eenvoudig op te bergen en te verstellen

Het eenvoudig te verwijderen Abs weerstandsblad maakt het gemakkelijk om tijdens je training  de weerstand te variëren. Zoals te zien is op de foto's is het apparaat lekker handzaam, dus eenvoudig mee te nemen of onder je bed te schuiven na een stevige trainingssessie.

Trainen met Gold's Gyms Abs is leuk, snel en het werkt, dus grijp vandaag je kans om toe te slaan op BeFit2Day met 70% korting!

 


 
  • Gold's Gym Abs
  • Ontwikkeld door Gold's Gym, de grootste fitness keten ter wereld
  • Voor de rechte, schuine èn lager gelegen buikspieren
  • Ook geschikt voor het trainen van andere spiergroepen zoals de dijen
  • Verwachte levertijd 3-5 werkdagen
  • Verzendkosten EUR 5,95
 
 

Andere Deals

 
Hanglamp Racq

 

169.00
Vanaf 5495