Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Figuurcorrigerende Jeggings

Geef jouw figuur een (nog) slanker silhouet! Vandaag bij BeFit2Day figuurcorrigerende jeggings, ook bekend van TV. Ondanks de gigantische korting bij BeFit2Day, krijg je maar liefst drie kleuren toegestuurd voor €17,95!

 
Figuurcorrigerende Jeggings
Figuurcorrigerende Jeggings
Merkloos
 
 
 
 
 
Figuurcorrigerende Jeggings
Figuurcorrigerende Jeggings
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Trakteer jouw billen en benen op figuurcorrigerende jeggings!

 

Al ben je nog zo slank, in een skinny jeans of leggings is elk (klein) hobbeltje, bobbeltje of rolletje al snel zichtbaar. Met de figuurcorrigerende jeggings die we vandaag bij BeFit2Day aanbieden, wordt elk ongemak subtiel weggewerkt. Deze jegging heeft de looks van een jeans, alleen zit deze variant een stuk comfortabeler. Met deze Slim Jeans jegging worden je billen gelift, cellulitus wordt onzichtbaar én je ziet er één maat slanker uit!

 

Je hoeft niet te wikken en wegen welke kleur jou het beste zou staan, want je ontvangt met deze deal een lichtblauw, donkerblauw én een grijszwart exemplaar! Dat houdt je garderobe lekker divers! Door de basic kleuren zijn de jeggings gemakkelijk te combineren met veel verschillende kleuren (boven)kleding. In plaats van de adviesprijs van €69,95 worden de jeggings vandaag aangeboden voor €17,95!

 

Je kunt kiezen uit de volgende maten:

 

 • S/M (36 - 38)
 • L/XL (40 - 42)

 

Het ontwerp sluit perfect aan bij jouw lichaam en corrigeert de cruciale zones. De stretchstof bestaat uit spandex, nylon en katoen, waardoor de de jegging extra lekker zit. De pasvorm resulteert in een prachtig slank silhouet. De jeggings zijn naadloos en hebben geen knopen en/of ritsen die in de weg zitten. En ondanks dat de jegging nauw aansluit bij je vrouwelijke lichaam, blijft je ondergoed geheel onzichtbaar!

 

Kies voor een slank silhouet en bestel vandaag bij BeFit2Day de jeggings, geleverd in drie kleuren!

 

 
 • Set van drie figuurcorrigerende jeggings  
 • Lichtblauw, donkerblauw én grijszwart 
 • Combinatie van spandex, nylon en katoen 
 • S/M (36-38)
  L/XL (40-42)
   
 • Kies voor een prachtig slank silhouet 
 • Volledig naadloos zonder knopen en ritsen 
 •