Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Duo Pack Orange Care Pearl Cream

Duo Pack Orange Care Pearl Cream: luxe voor je huid mét anti-aging effect!

 
Duo Pack Orange Care Pearl Cream
Orange Care
 
 
 
 
 
Duo Pack Orange Care Pearl Cream
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

De huid van je gezicht is het meest zichtbaar, maar vaak ook het meest kwetsbaar. Kracht en cardio is van belang om fit en sterk te worden, maar je moet ook goed voor je huid zorgen. Je gezicht is tenslotte je visitekaartje! Vandaag bij BeFit2Day helpen we je een handje om er stralend uit te zien, met dit Duo Pack Pearl Cream!

Hoe werkt het?
De Pearl Cream bevordert de celvernieuwing van je huid, waardoor je huid er jonger uit ziet. In de Pearl Cream bevindt zich parelstof. Deze stof wordt al eeuwen gebruikt in China, waar het gebruik oorspronkelijk vooral als doel had om de huid lichter te maken. De parel, de basis van de crème, is al eeuwenlang van belang voor de cosmetica en gold ooit als één van de best bewaarde geheimen voor de 'eeuwige jeugd'.

Gebruik
Door de Pearl Cream aan te brengen op je gezicht, wordt de huid meer gelijkmatig en helder. Bovendien worden rimpels minder zichtbaar en ruwheid, toxinen en vlekken zullen verminderen of zelfs verdwijnen.


Beschermt ook tegen de zon
Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de Pearl Cream bestaat uit maarliefst 16 aminozuren en een hoge calciumconcentratie, hetgeen goed is voor de huid. De parelcrème heeft bovendien een factor 15 UV die beschermt tegen de schadelijke zon. De combinatie van parels en de overige bestanddelen van de crème zorgen ervoor dat je huid dag na dag zachter wordt en minder rimpels vertoont. De huid zal helder worden en dit blijft de hele dag zichtbaar.


Omdat je naast je lichaam ook goed voor je gezicht moet zorgen, hebben wij vandaag een Duo Pack Pearl Crème met 67% korting!

 
  • Duo Pack Orange Care Pearl Cream
  • Twee potjes van 50 ml
  • Vermindert rimpels zichtbaar
  • Revitaliseert op celniveau
  • Verlicht en verenigt de huidskleur
  • Zonnebescherming: 15UV
  • Verwachte levertijd: 5-7 werkdagen
  • Verzendkosten: €4,95
 
 

Andere Deals