Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Steam-O-Belt

Ontspannen afvallen met de Steam-o-belt!

 
Steam-O-Belt
Steam-O-Belt
Steam-O-Belt
Steam-O-Belt
Steam-O-Belt
Steam-O-Belt
Steam-O-Belt
 
 
 
 
 
Steam-O-Belt
Steam-O-Belt
Steam-O-Belt
Steam-O-Belt
Steam-O-Belt
Steam-O-Belt
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

 

Wat is er heerlijker dan een welverdiend bezoekje aan het stoombad na het sporten? Met de Steam-o-belt haal je dit heerlijke gevoel in huis en stimuleer je je lichaam om calorieën te verbranden.  Ontspannen dus, en je valt er nog razendsnel van af ook!

De feestdagen zijn geweest en dit betekende natuurlijk veel gezelligheid, maar ook veel en vaak ongezond eten. Veel mensen gaan dan ook na de feestdagen extra sporten of lijnen. Dit kost allemaal veel moeite. Gelukkig is er vandaag een aanbieding op BeFit2Day, de Steam-o-belt, die het afvallen een stuk makkelijker maakt.

Hoe werkt de Steam-O-Belt?

De Steam-o-belt produceert vochtige stoom. De stoom zorgt ervoor dat je sneller zweet dan met andere middelen. Zo zweet je als het ware de kilo's eraf. De Steam-o-belt is gemakkelijk in gebruik en kan voor verschillende gebieden gebruikt worden, zoals buikspieren, dijen, billen, zwembandjes, heupen en taille.

Je doet de Steam-o-belt rondom het gewenste gebied om en zet het apparaat op de juiste temperatuur en zo val je vanzelf af. Binnen 30 minuten is het resultaat al merkbaar. Tijdens het dragen van de Steam-o-belt kun je allerlei andere dingen gaan doen, zoals tv kijken, internetten of de krant lezen. Daarnaast is het hydraterende systeem van de gordel goed voor de huid, de huid wordt er zachter van.

Met de Steam-o-belt verlies je kilo's zonder veel moeite te doen en krijg je ook nog eens een zachte huid! Vandaag in de aanbieding op BeFit2Day met 71% korting!

 

 
  • Steam-o-belt
  • Afvallen zonder moeite
  • De Steam-o-belt werkt mbv stoom
  • Geschikt voor iedereen en zit comfortabel
  • Het hydraterende systeem verzorgt de huid
  • Geschikt voor: dijen, billen, taille, heupen, zwembandjes en buikspieren
  • Na 30 minuten al resultaat
  • Verwachte levertijd: 3 werkdagen
  • Verzendkosten €4,95
 
 

Andere Deals

 
Hanglamp Racq

 

169.00
Vanaf 5495