Wij gebruiken cookies om het winkelen bij BeFit2Day gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.× sluit deze melding
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Aloë Vera Health Kussen

Bestel nu het comfortabele Aloë Vera Health kussen, dat jou helpt bij een goede nachtrust! Medisch verantwoord én bijzonder aangenaam. Vandaag bij BeFit2Day scherp afgeprijsd voor €19,95!

 
Aloë Vera Health Kussen
Aloë Vera Health Kussen
Aloë Vera Health Kussen
Merkloos
 
 
 
 
 
Aloë Vera Health Kussen
Aloë Vera Health Kussen
Aloë Vera Health Kussen
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Kies voor een goede nachtrust met het Aloë Vera Health kussen!

 

Een goede nachtrust is essentieel voor zowel lichaam als geest. Met dit Aloë Vera Health kussen zorg je voor zo min mogelijk stress tijdens de nachtelijke uurtjes. 

 

De Aloë Vera plant staat bekend om zijn medicinale werking. Een belangrijke eigenschap is de stimulerende werking op het immuunsysteem. Door de Aloë Vera touch is de druk in je nek verlagend, wat er toe leidt dat je langer blijft slapen zonder tussendoor wakker te worden.

 

Dit hoofdkussen is gevuld met 100% polyester holle vezel, waardoor dit kussen aangenaam zacht en luchtig voelt. De vulling zorgt ervoor dat nek- en hoofdklachten worden voorkomen en/of verminderd. Ook werkt het kussen verkoelend. De afmetingen van het kussen zijn 60 cm x 70 cm. De adviesprijs van dit heerlijke kussen is €39,95, maar BeFit2Day biedt dit product vandaag aan voor €19,95!

 

Schaf vandaag nog dit kwalitatieve Aloë Vera kussen aan en geniet van een heerlijke nachtrust!

 
  • Aloë Vera Health Kussen
  • 60 cm x 70 cm
  • 100% polyester holle vezel
 
  • 100% micropercal met Aloë Vera Touch
 
  • Luxe tas meegeleverd 
  • Medisch verantwoord
  • Geschikt voor elk lichaamsformaat en lichaamsgewicht