Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Vigorous Massager

Heerlijk ontspannen in het comfort van je eigen huis met dit krachtige massage apparaat!

 
Vigorous Massager
Vigorous Massager
Vigorous Massager
As seen on TV
 
 
 
 
 
Vigorous Massager
Vigorous Massager
Vigorous Massager
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Bij het sporten zet je je spieren aardig aan het werk, hetgeen spierpijn tot gevolg kan hebben. Een massage is dan heerlijk om je spieren te stimuleren om zo snel mogelijk van je spierpijn af te komen. Krijg hetzelfde gevoel als bij de masseuse, maar dan thuis met dit geweldige massage apparaat!

Deze massagetool, uitgevoerd in 'shiny black', is klein genoeg om in je hand te houden, licht en draagbaar. De kop van het apparaat draait rond en zorgt voor een krachtige maar toch zachte massage. Het apparaat is bijna geruisloos en heeft vier verschillende modussen. Dit zal helpen spierpijn te verlichten, maar ook zullen gifstoffen en vet sneller worden afgevoerd doordat de circulatie wordt bevorderd.


Voor alle spiergroepen

Het massage apparaat kan gebruikt worden voor al je spiergroepen. Denk bijvoorbeeld aan je schouderspieren, buikspieren, heupen, onderarmen, kuiten, dijbenen en voeten.
Naast het ontspannende gevoel dat je krijgt, worden je spieren wel aan het werk gezet omdat ze moeten bewegen. Het gebruik van het massage apparaat is dus enerzijds ter ontspanning, maar anderzijds ook geschikt als workout.

Kern van je spieren


De as van het massage apparaat kan 360 graden draaien en is niet gecentreerd, wat ervoor zorgt dat de as vrij kan bewegen. Dit zorgt ervoor dat de vibraties doordringen tot de kern van je spieren. Je kunt je hele lichaam onder handen nemen met dit massage apparaat, maar ook juist specifiek focussen op een bepaalde spiergroep.

Diverse hulpstukken en twee standen

Het massage apparaat wordt geleverd met drie hulpstukken met elk hun eigen doel (voor de zachtere massage, en de meer op circulatie gefocuste massages). Het apparaat kan zowel trillen als roteren, dus voor elk wat wils!

Wil jij ontspannen in je eigen huis? Haal dan dit comfortabele massage apparaat in huis, vandaag aangeboden met 63% korting op BeFit2Day!

 

 
  • Massage apparaat voor thuis
  • Uitgevoerd in shiny black
  • Kan roteren en trillen
  • Geschikt voor ontspanning, maar ook geschikt als workout
  • Drie hulpstukken voor optimaal gebruik
  • Geschikt voor alle spiergroepen
  • Verwachte levertijd: 5-7 werkdagen
  • Verzendkosten: €4,95