Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Drie doosjes GSF Detox Foot Patch

Begin 2012 goed door je lichaam te zuiveren en af te vallen met de GSF Detox Foot Patches. Vandaag drie doosjes met 67% korting!

 
Drie doosjes GSF Detox Foot Patch
Green Slimming Factory
 
 
 
 
 
Drie doosjes GSF Detox Foot Patch
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Na de feestdagen wordt het hoog tijd om de goede voornemens in de praktijk te brengen: tijd om je lichaam te reinigen en de nodige kilootjes kwijt te raken!

Met de Detox Foot Patch van Green Slimming Factory brengen we een traditionele afslankmethode uit Azië naar Nederland. Het Verre Oosten loopt met sommige dingen een eindje voor op ons. Vooral op het gebied van fysieke en geestelijke gezondheid, heeft het Verre Oosten een lange traditie. Acupunctuur, groene thee, ademhalingstechnieken, ze gebruiken het in landen zoals Japan en China al vele honderden jaren. Ook in het Westen raken nu steeds meer producten en technieken ingeburgerd die in het Verrre Oosten al vele jaren bon ton zijn.

Zo ook de deal van vandaag: GSF Detox Foot Patch. In landen zoals Japan en China al lange tijd een bekend fenomeen. Maandelijks worden er in Zuidoost Azië 10-15 miljoen foot patches verbruikt. Met behulp van deze bijzondere pleisters kun je afslanken zonder twijfelachtige pillen of langdurige sportschooloefeningen. Gewoon 6 dagen lang Detox Foot Patches op je voetzolen plakken voor het slapen gaan. En bij het opstaan verwijder je ze en gooi je ze weg. Simpeler kan niet!

Gifstoffen worden uit je lichaam getrokken en geabsorbeerd

Zoals bij iedereen absorbeert ook jouw lichaam dagelijks allerlei gifstoffen via je voedsel, dranken en inademing. Lang niet alles hiervan wordt snel uitgescheiden. Tal van gifstoffen hopen zich op in je bloed en organen, waar ze de natuurlijke stofwisseling belemmeren. Door je stofwisseling in balans te brengen kan je organisme weer optimaal gaan functioneren en snel overtollig vet verbranden en uitscheiden.

GSF Detox Foot Patch bevatten een unieke samenstelling aan ontgiftende stoffen, bestaande uit een extract van Tourmaline (toermalijn), Wood Vinegar, Bamboo Vingar (boomzuren van de Eik en Bamboe), Chitosan, Plant power, Vitamine C en maiszetmeel. Deze stoffen onttrekken de gifstoffen uit het bloed dat je voetzolen passeert. Je kunt dit zelf vaststellen wanneer je 's ochtends de pleisters van je voetzolen verwijdert: ze zijn dan doortrokken van onwelriekende, schadelijke stoffen!

Drie doosjes voor de prijs van één

Met één doosje GSF Detox Foot Patch kun je middels de 6-daagse kuur al een duidelijk resultaat behalen. Met drie doosjes kun je echter je behaalde resultaten optimaal bewaren en het welbekende jojo effect vermijden. GSF raadt je aan om de eerste keer de GSF Detox FootPatch 6 nachten achtereen te gebruiken, en deze kuur na 1 of 2 weken te herhalen. Vervolgens kun je 1x per week een Foot Patch gebruiken om het resultaat te behouden.

2012 is het jaar waarin je gewicht omlaag gaat! Bestel dus vandaag drie doosjes GSF Detox Foot Patches op BeFit2day met 67% korting!
 
  • GSF Detox Foot Patches (3 doosjes, met 12 patches per doosje)
  • 1 doosje is goed voor een 6-daagse Oosterse kuur om gifstoffen aan je lichaam te onttrekken
  • De Detox Foot Patches voor het slapen gaan aan de onderkant van beide voeten plakken en 's ochtends eraf halen
  • Unieke samenstelling van ontgiftende stoffen, waaronder een extract van Tourmaline (toermalijn), Wood Vinegar, Bamboo Vingar (boomzuren van de Eik en Bamboe), Chitosan, Plant power, Vitamine C en maiszetmeel
  • Tevens werkzaam als afslankproduct
  • De pleisters mogen niet worden gebruikt bij zwangerschap en borstvoeding.
  • Verzendkosten: € 5,95
  • Verwachte levertijd: 5-7 werkdagen
 
 

Andere Deals