Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Fitnesspakket voor thuis of op reis

Old School fitness pakket voor thuis of op reis (75% korting)

 
Fitnesspakket voor thuis of op reis
Fitnesspakket voor thuis of op reis
Fitnesspakket voor thuis of op reis
Fitnesspakket voor thuis of op reis
Fitnesspakket voor thuis of op reis
Old School Fitness
 
 
 
 
 
Fitnesspakket voor thuis of op reis
Fitnesspakket voor thuis of op reis
Fitnesspakket voor thuis of op reis
Fitnesspakket voor thuis of op reis
Fitnesspakket voor thuis of op reis
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Bij BeFit2Day zijn we fan van Old School Fitness: trainen zonder al te veel poespas, met je lichaamsgewicht als basis. Vandaag mogen we een perfecte draagbare set aanbieden, waarmee zowel dames als heren thuis of op reis kunnen werken aan conditie, buikspieren, benen én de onderarmen! De fitness set van vandaag wordt geleverd in een handige draagtas en bestaat uit een springtouw, een stretchband en twee handknijpers.


Touwtje springen: conditietraining bij uitstek, waar je spieren bovendien van groeien!
Het fitness pakket van vandaag bevat een degelijk springtouw. Touwtje springen is de ideale manier om je training te beginnen, je traint er je conditie mee en kweekt er sterke buikspieren, kuiten en soepele schouders en polsen mee. Bij het touwtje springen verbrand je twee tot drie keer zoveel calorieën als bij het joggen. Bovendien is touwtje springen goed voor je oog-hand-voet coördinatie. Last but not least komen de onderarmen bij het touwtje springen ook aan bod. Het is niet verwonderlijk dat touwtje springen voor iedere bokser een must is, vanwege de perfecte mix van cardio en spierversterking die deze training biedt.

Stretch band training
De fitness set bevat een stretch band die ideaal is voor het trainen van de armen en schouders. Daarnaast is de band geschikt om de bovenbenen te trainen. Het trainen van de binnenkant van de dijen is met deze stretchband ook mogelijk. Stretch band training is vooral onder dames erg populair, maar ook voor mannen die hun biceps of triceps willen trainen, kan deze draagbare band goed van pas komen. Een dumbell zul je immers niet snel in je koffer meenemen: deze stretch band past echter in je jaszak!

Handknijpers: want je onderarmen zijn je visitekaartje!
Mannen die fanatiek trainen, richten zich uiteraard in de eerste plaats op de grote 'gorilla' spiergroepen zoals de borst, rug en benen. In de tweede plaats komen veelal de buik, de biceps en de triceps aan bod. De spieren die het vaakst vergeten worden zijn (naast de kuiten): de onderarmen. En dit is jammer, want in het dagelijks leven ziet niemand je six pack of je bovenarmen. Je onderarmen zijn echter je visitekaartje en mogen niet achterblijven bij de rest van je lijf.

Eén van de meest effectieve manieren om de onderarmen te trainen is door middel van handknijpers. De set van vandaag bevat twee handknijpers (middelzware sterkte) die perfect zijn om je onderarmen 'in shape' te krijgen. Door te trainen met de handknijpers, zal je handkracht toenemen, wat je weer voordeel oplevert bij andere oefeningen. Met sterkere handen, neemt je 'overall' kracht toe!

Grijp vandaag je kans op BeFit2Day om deze Old School Fitness set, ideaal voor thuis of op reis, met 75% korting op de kop te tikken!
 
  • Old School Fitness pakket, ideaal voor thuis of op reis
  • Pakket bestaande uit springtouw (lengte ex handgrepen circa 2,75m en eenvoudig in te korten), twee handgrijpers en een stretch band
  • Werk aan je conditie, je buikspieren, kuiten, onderarmen, bovenbenen
  • Geleverd in handige draagtas
 
 

Andere Deals