Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Re-code

Gemakkelijk afvallen met Re-Code The Slimming Project (500 ml), vandaag met 67% korting!

 
Re-code
Re-Code
 
 
 
 
 
Re-code
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Afvallen: voor de één een kwestie van een paar keer hardlopen en de kilo's vliegen eraf, voor de ander een never ending drama. Vrouwen van boven de 30 kunnen beamen dat het afvallen met de jaren niet gemakkelijker wordt. Re-code is echter dé manier om gemakkelijk en snel af te vallen, zelfs na je 30ste!

Het lichaam van vrouwen is erg gevoelig. Bovendien ondergaat het lichaam constant allerlei  veranderingen. De makers van Re-code afslankdrank hebben ontdekt dat vooral hormonen verantwoordelijk zijn voor het figuur en de veranderingen van het lichaam. Na je 30ste  beleeft je lichaam hormonale ups en downs, waarbij gewichtstoename een vervelende bijkomstigheid is. Door het hormonale systeem tijdens de reis van ups en downs in balans te houden, kan worden voorkomen dat er vet wordt opgeslagen op kritieke plekken, zoals de heupen, armen en buik. 

De eerste generatie afslankproducten stamt uit de jaren '80 en '90. Dit waren vooral fatblockers, sugarblockers en eetlustremmers. De tweede generatie afslankproducten kwam met het aanbreken van nieuwe millennium. Deze producten richtten zich vooral op het ontgiften van het lichaam. Dit zorgt echter bij veel dames voor een jojo-effect. Re-code hoort bij de derde generatie afslankproducten en richt zich daarbij met name op de hormoonbalans. 

Re-code zorgt voor het herstellen van de hormonale balans van het lichaam. Het lichaam heeft altijd de neiging om vet op te slaan op plaatsen waar jij het niet wilt hebben. Re-code zorgt ervoor dat het vet niet op deze plaatsen terecht komt. Je lichaam wordt als het ware gehercodeerd, zodat afvallen weer net zo makkelijk gaat als vroeger.

Het geheim van Re-code zet hem in drie belangrijke bestanddelen: 
 • Isafloven; dit zijn plantaardige hormonen die de natuurlijke oplossing zjn voor schommelingen in de hormooncyclus
 • Melkzuren; dit zijn lichaamseigen micro-organismen, die niet altijd genoeg aanwezig zijn in de menselijke darmflora. De extra melkzuren zorgen ervoor dat de isoflavonen beter in het lichaam worden opgenomen.
 • Phioizine; dit is een molecuul dat zich bevindt in de schil van een appel. Het is een ingenieus molecuul dat zich gedraagt als een kameleon. Ook Phioizine zorgt ervoor dat isoflavonen beter worden opgenomen door het lichaam.
Ook voor personen die weinig tot geen last hebben van hormoonschommelingen, is Re-code een aanrader. De Re-code afslankdrank heeft namelijk een ontslakkende, antioxiderende, hermineraliserende en huidverstrakkende werking. Bovendien wordt het immuunsysteem gestimuleerd.
   
Met behulp van Re-code zal de jouw afvalpoging zeker slagen! Vandaag met 67% korting bij BeFit2Day!            

 

 

 

 
 • Re-code (500 ml)
 • Afslankdrank (goed voor 20 porties)
 • Per dag max 25 ml aanlengen met 1 liter water
 • De samenstelling is specifiek bedoeld om, in een dagelijkse dosis, de hoeveelheid actieve ingrediënten te bevatten die nodig zijn om snelzichtbare resultaten te behalen
 • Helpt je om makkelijk af te vallen
 • Houdt je hormooncyclus stabiel
 • Drie belangrijke bestandsdelen: Isafloven, melkzuren en phioizine
 • Geleverd met dvd
 • Verzendkosten: €4,95
 • Verwachte levertijd: 5-7 werkdagen
 
 

Andere Deals

 
Hanglamp Racq

 

169.00
Vanaf 5495