Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Buikspierstoel

Keiharde buikspieren met de Buikspierstoel, vandaag met 60% korting en gratis verzending!

 
Buikspierstoel
Buikspierstoel
Merkloos
 
 
 
 
 
Buikspierstoel
Buikspierstoel
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Wil je een mooie platte buik, maar heb je geen zin om daarvoor elke dag naar de sportschool te gaan? Dan is de Buikspierstoel van vandaag de oplossing voor jou! Hét perfecte apparaat om thuis je buikspieren te trainen op een makkelijke en leuke manier. Alleen vandaag met 60% korting op BeFit2Day!


De Buikspierstoel is een apparaat om de buikspieren te trainen voor een plattere, strakkere buik en een sexy taille. Dit apparaat is ontwikkeld door niemand minder dan de bekende ex Mister America Dean Tornabene, die er al vijftien jaar zijn levenswerk van maakt om mensen kilo’s en centimeters te laten afvallen.
Hoe werkt het?
Je plaatst je handen op de handvatten en beweegt je benen richting je torso. Hierbij hoef je niet je armen, handen of schouders aan te spannen.De speciale swing-glide technologie van de Buikspierstoel zorgt ervoor dat de buikspieren van onderaf worden aangespannen en weer strekken in één en dezelfde beweging. Tegelijkertijd wordt ook de onderrug gestrekt. De Buikspierstoel is zo gebouwd dat je altijd rechtop zit tijdens het trainen van je buikspieren. Rugklachten zijn dus verleden tijd! Het apparaat is aan de lichaamslengte aan te passen en kan worden ingeklapt waardoor het makkelijk op te bergen is. 
Bepaal zelf de intensiteit
Het apparaat heeft een weerstandsysteem waarmee je de intensiteit van de oefening kan bepalen. Dit gebeurt door middel van een verandering in de positie van het zitje. Of je nu een beginner bent of een ervaren buikspiertrainer, de Buikspierstoel heeft voor iedereen een geschikte stand. Ook kun je daarmee voor jezelf de lat steeds een stukje hoger leggen, door simpelweg de intensiteit te verhogen.
Gebruiksaanwijzing en workout dvd
Bij de Buikspierstoel wordt een gebruiksaanwijzing geleverd. Tevens zit er in de verpakking een workout dvd, waarop duidelijk wordt getoond hoe het apparaat precies werkt.
Met de Buikspierstoel kun je op een eenvoudige en leuke manier je buikspieren trainen. Eindelijk raak je verlost van die extra kilo’s en centimeters, en kun je genieten van een strakke buik. Kunnen dat mooie jurkje en die bikini ook gelijk weer uit de mottenballen!
 
  • Helpt je om een platte buik en sexy taille te krijgen
  • Geen rugklachten
  • Bepaal zelf de intensiteit
  • Inclusief workout dvd (Engelstalig)
  • Ontwikkeld door ex Mister America Dean Tornabene
 
 

Andere Deals

 
Hanglamp Racq

 

169.00
Vanaf 5495