Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Foldable mini exercise bike

Thuis op een leuke manier afvallen en tegelijkertijd aan je conditie werken met de Foldable mini exercise bike!

 
Foldable mini exercise bike
Foldable mini exercise bike
Foldable mini exercise bike
Jocca
 
 
 
 
 
Foldable mini exercise bike
Foldable mini exercise bike
Foldable mini exercise bike
 
 

Productinformatie

 

Met de foldable mini exercise bike werk je thuis aan je conditie en aan de lijn en worden de spieren in de benen flink uitgedaagd. De mini bike is voorzien van een display met verschillende functies: tijd, toerental en verbrande calorieën. Ideaal om snel en effectief af te vallen of fit te worden. 

 

Of je nou traint om af te vallen en conditie op te bouwen of een pure krachtsporter bent, deze opvouwbare mini fiets is geschikt voor iedereen. Voor de krachtsporters is de mini fiets de ideale warming up terwijl er voorzichtig wat cardio wordt meegepakt. Duursporters kunnen met de verschillende functies en standen helemaal losgaan om zichzelf tot het uiterste te drijven. De mini bike is zeer geschikt om thuis mee te trainen omdat deze opvouwbaar is, waardoor deze zeer compact is. 

 

  • Opvouwbaar
  • Display met verschillende functies
  • Aan te passen aan verschillende niveaus