Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Gorilla Sports Dames Hoodie Mouwloos

✔ Grijs-melange ✔ Mouwloos ✔ Yoga, fitness, aerobics, crossfit, hardlopen ✔ Zakken, capuchon ✔ XS - XL ✔ Houdt de corespieren warm

 
Gorilla Sports Dames Hoodie Mouwloos
Gorilla Sports Dames Hoodie Mouwloos
Gorilla Sports Dames Hoodie Mouwloos
Gorilla Sports
 
 
 
 
 
Gorilla Sports Dames Hoodie Mouwloos
Gorilla Sports Dames Hoodie Mouwloos
Gorilla Sports Dames Hoodie Mouwloos
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Deze echte Gorilla Sports Hoodie Mouwloos bestaat voor 60% uit katoen en voor 40% uit polyester. De hoodie is verkrijgbaar in de maten XS t/m XL. Hij is geschikt voor yoga, fitness, crossfit en aerobics, maar ook goed te gebruiken voor andere sporten. 

 

Deze hoodie is het ontbrekende kledingstuk in jouw sportcollectie. De Hoodie is een combinatie van sport, lifestyle en gemak. Zo is hij ideaal te gebruiken tijdens het sporten, doordat de volledige core-spieren goed warm gehouden worden, terwijl de armen alle bewegingsvrijheid hebben. Naast het sporten is de hoodie ook heerlijk om voor of na de training thuis in te relaxen. Want zoals iedere fanatieke sporter weet, is genoeg rust houden zeer belangrijk! De afgesneden mouwen in combinatie met de handige capuchon en geïntegreerde zakken geven de hoodie een trendy en hip uiterlijk. 

 

Voor het materiaal van de hoodie is bewust gekozen, zodat de hoodie ideaal te gebruiken is tijdens het sporten. Het materiaal bestaat voor 60% uit katoen en voor 40% uit polyester. Zo is deze hoodie erg geschikt voor sporten als yoga, aerobics, fitness en crossfit, maar ook zeker goed te gebruiken voor andere sporten. De kleur van de hoodie is grijs-melange, hier is bewust voor gekozen omdat dit een populaire kleur is binnen het sportkledingassortiment. 

 

Bestel deze trendy hoodie nu en maak jouw trainingsgarderobe compleet! 

 

 
  • Gorilla Sports Dames Hoodie Mouwloos 
  • Grijs-melange 
  • 60% katoen, 40% polyester 
  • Erg geschikt voor fitness, crossfit, aerobics en yoga, maar ook voor overige sporten 
  • Geïntegreerde zakken 
  • Capuchon 
  • Trendy afgesneden mouwen 
  • Met Gorilla Sports logo 
  • XS-XL