Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Springtouw (Rood / Blauw)

✔ Handvatten van zacht schuim ✔ Touw van kunstof (270 cm lang) ✔ Rood of blauw ✔ Snel en efficiënt afvallen ✔ Verbeter je je conditie, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en coördinatie

 
Springtouw (Rood / Blauw)
Springtouw (Rood / Blauw)
Gorilla Sports
 
 
 
 
 
Springtouw (Rood / Blauw)
Springtouw (Rood / Blauw)
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Met dit Springtouw behoren saaie cardio trainingen voortaan tot het verleden! Het springtouw is verkrijgbaar in de kleuren rood en blauw en is van hoge kwaliteit. De handvatten zijn van zacht schuim en het touw (incl. handvatten 270 cm lang) is van kunststof. Het touw is ideaal als warming-up, boks training, cardio training en hersteltraining.

 

Touwtje springen, wie heeft het vroeger niet gedaan? Tegenwoordig wordt het steeds vaker gedaan als workout, want touwtje springen is goed voor je. Natuurlijk is het al jaren een bekende trainingsroutine binnen de vechtsport. Maar waarom is juist touwtje springen nou zo effectief? 

 

Deze workout is een full-body workout waarmee de je de buikspieren gebruikt om te stabiliseren, je lichaam om te springen en je schouders en armen om het touw te laten draaien. Tijdens deze beweging verbeter je je conditie, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en coördinatie. Zo verbrand je in 10 minuutjes touwtje springen al zo'n 220 calorieën, dat lukt je nooit met hardlopen! Ook is touwtje springen minder belastend voor je knieën dan hardlopend.

 

Touwtje springen brengt dus veel voordelen met zich mee, twee belangrijke hierin zijn het snel afvallen en fit worden. Andere grote voordelen zijn dat het vrijwel altijd en overal kan en dat de aanschafprijs niet hoog is bij Gorilla Sports! Twijfel dus niet en start nog deze week met deze leuke vorm van afvallen. 

 

 
  • Springtouw (Rood / Blauw) 
  • Totale lengte touw (incl. handvatten): 270 cm, lengte handvat: 14,5 cm, Dikte: 3,2 cm 
  • Zacht schuim (handvat) / Kunststof (touw) 
  • Rood / Blauw 
  • Topkwaliteit 
  • Perfect voor warming up, cardio workout, hersteltraining, bokstraining, afvallen 
  • Saaie langdradige cardio trainingen zijn verleden tijd 
  • Verbetert uithoudingsvermogen en coördinatie