Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Triceps bomber set 30 kg

Triceps bomber set 30 kg: voor écht grote armen!

 
Triceps bomber set 30 kg
Triceps bomber set 30 kg
Triceps bomber set 30 kg
Triceps bomber set 30 kg
Merkloos
 
 
 
 
 
Triceps bomber set 30 kg
Triceps bomber set 30 kg
Triceps bomber set 30 kg
Triceps bomber set 30 kg
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Vandaag op BeFit2Day een item dat in geen enkel thuis fitness assortiment mag ontbreken: een triceps 'bomber' bar, inclusief gewichten! Met deze set train je je triceps, voor echt grote armen!

 

De meeste mensen die ooit begonnen zijn met trainen, zijn destijds vol ambitie begonnen met de aanschaf van een setje dumbells. Als jij bij deze groep hoort en niet tot de categorie bij wie de halters inmiddels al jaren stof liggen te verzamelen in de schuur of op zolder, dan ben je klaar voor de volgende stap: een triceps 'bomber'!

 

"Sodeju, wat is dat nou weer?", is de eerste reactie die een triceps bomber (ookwel: triceps trainer) oproept bij leken. Deze stang, met zijn typerende geruite vorm, is de grootste vriend van bodybuilders. Door zijn unieke vorm, biedt de stang tal van mogelijkheden om de triceps, de grootste spiergroep in de bovenarmen, effectief te trainen. De bijnaam 'bomber' dankt de stang aan het feit dat je je triceps er als het ware mee op kunt blazen, zo hard kun je ze te grazen nemen.

 

De meest gebruikte oefening die je met deze stang kunt uitvoeren zijn triceps extensions, ook wel 'skull crushers' genaamd vanwege het feit dat de stang vervaarlijk dichtbij het hoofd in de buurt komt tijdens de oefening. De oefening is perfect geschikt om bijvoorbeeld na het bankdrukken liggend uit te voeren.

 

Uiteraard kun je met deze halterstang meer spiergroepen trainen: de onderarmen en biceps middels reverse curls bijvoorbeeld. Je kunt met de triceps bomber stang snel vorderingen verwachten, voor je het weet knappen je bovenarmen zo ongeveer uit je mouwen!

 

Complete set

 

De set van vandaag bestaat uit een triceps stang van circa 10 kg met schroefstoppers, twee kunststof halterschijven van 5 kg en vier halterschijven van 2,5 kg. 

 

Begin aan de volgende serieuze stap in je training en schaf deze triceps 'bomber' 30 kg set aan!

 
 

 

  • Triceps trainer inclusief gewichten 
  • Voor complete training van de triceps en biceps 
  • Voor gebruik thuis 
  • Kunststof (gevuld) 
  • Halterschijven: 2 x 5 kg en 4 x 2,5 kg, triceps trainer met twee schroefsluitingen 
  • Ca. 30 kg 

 

 
 

Andere Deals

 
Hanglamp Racq

 

169.00
Vanaf 5495