Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Puma L.I.F.T. Racer

Puma L.I.F.T. Racer: de ultralichte allround loopschoen

 
Puma L.I.F.T. Racer
Puma L.I.F.T. Racer
Puma
 
 
 
 
 
Puma L.I.F.T. Racer
Puma L.I.F.T. Racer
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Puma L.I.F.T. Racer: de extreem lichte allround loopschoen van Puma!

 

Het wil nog niet echt vlotten met het weer momenteel. Voor sporters biedt het matige weer echter ook voordelen: als het niet te warm is, kun je namelijk topprestaties leveren, zeker bij het harlopen. Om het lopen nog wat verder te veraangenamen, hebben we vandaag één van de lichtste loopschoenen ooit gemaakt in de aanbieding: de L.I.F.T. Racer van Puma!

 

L.I.F.T. Racer

L.I.F.T. staat voor 'lite injected foam technology', wat inhoudt dat een zeer lichte schuimlaag in de zool van schoen is geïnjecteerd, als gevolg waarvan Puma de bovenkant van de schoen uit één stuk heeft kunnen maken. Hierdoor heeft Puma minder materiaal hoeven te gebruiken, waardoor deze extra licht is en bijzonder comfortabel.

 

Deze LIFT Racer van Puma is bijzonder geschikt voor de neutrale loper maar daarnaast ook voor sprinters en marathonlopers. Een neutrale loop houdt in dat de voeten van de loper zich op een neutrale wijze afwikkelen. In dit geval is het vooral belangrijk dat de schoen zorgt voor een goede demping. En met de demping zit het bij deze Lifters wel snor! De LIFT Racer is zowel in de gymzaal als buiten prima te dragen.
 

Wij bieden de Puma LIFT Racer vandaag aan in de kleurencombinatie grijs/wit. De verkrijgbare maten lopen van maat 40 t/m maat 46. Alleen vandaag met 61% korting!

 

Vandaag bestel je deze ultralichte allround loopschoenen voor slechts €34,95 op BeFit2Day!

 
  • Verzendkosten: €4,95
  • Verwachte levertijd: 2-3 werkdagen
  • Merk: Puma
  • Model: LIFT Racer
  • Kleur: grijs/wit
  • Extreem lichte hardloopschoenen
  • Bijzonder geschikt voor neutrale lopers
  • Verkrijgbaar in maat 44,5 (maat valt normaal)
  • Bovenwerk uit één stuk