Wij gebruiken cookies om het winkelen bij BeFit2Day gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.× sluit deze melding
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Schijvenstandaard Zwart

✔ Staal ✔Zwart ✔ Eigen gewicht 12 kg ✔ Halterschijven met opening van 30/31 mm ✔ 20 cm opnamedeel per stang ✔ Belastbaar tot 200 kg

 
Schijvenstandaard Zwart
Schijvenstandaard Zwart
Schijvenstandaard Zwart
Schijvenstandaard Zwart
Gorilla Sports
 
 
 
 
 
Schijvenstandaard Zwart
Schijvenstandaard Zwart
Schijvenstandaard Zwart
Schijvenstandaard Zwart
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Dit zwarte schijvenstandaard is ontworpen voor halterschijven met een opening van 30/31 mm. Het materiaal is van staal en het standaard weegt 12 kg. Het standaard heeft 6 opnamestangen die elk 20 cm opnamedeel hebben. De maximale belasting is 200 kg. 

 

Iedereen die thuis traint heeft er mee te maken: het instellen van je halters op het gewenste gewicht. Na iedere oefening en soms zelfs na elk setje, moeten er wat schijven af en wat schijven bij. Halterschijven liggen her en der verspreid over de vloer van je kamer, zolder, kelder of waar je ook traint. Niet ideaal: want afgezien van de troep, pauzeer je zo onnodig lang en dat komt je fitness level niet ten goede. Daarom hebben we een oerdegelijke schijvenstandaard in de aanbieding - van zware sportschoolkwaliteit - in chique witte uitvoering.

 

De schijvenstandaard biedt je de ruimte voor halterschijven in vrijwel alle gewichtsklassen. Op de zes stangen met een lengte van 20 cm kun je heel wat gewichten kwijt. Je kunt daardoor je halterschijven eenvoudig ordenen, waardoor je nooit meer lang hoeft te zoeken naar het gewenste gewicht.

 

Met deze halterschijvenstandaard heb je je home gym binnen no time netjes op orde. Bestel hem dus snel!

 

 

 
  • Schijvenstandaard voor halterschijven met opening 30/31 mm 
  • Staal  
  • Zwart 
  • Lengte per opnamestang 20 cm 
  • 12 kg 
  • 65 x 68 x 116 cm 
  • 200 kg 
  • Geleverd exclusief gewichten 
 
 

Andere Deals