Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Gripper halterschijven set 30 KG

Voor wie het allerbeste wil en vorderingen boekt: 30 kg Cast Iron Gripper halterschijvensets, keuze uit drie samenstellingen, met gratis verzending!

 
Gripper halterschijven set 30 KG
Gripper halterschijven set 30 KG
Gripper halterschijven set 30 KG
Gripper halterschijven set 30 KG
Gorilla Sports
 
 
 
 
 
Gripper halterschijven set 30 KG
Gripper halterschijven set 30 KG
Gripper halterschijven set 30 KG
Gripper halterschijven set 30 KG
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

De bezoekers van BeFit2Day trainen over het algemeen fanatiek en boeken snel vorderingen. Na de aanschaf van een halterset of halterbank volgt dan vaak ook al na enige tijd een verzoek om extra gewichten. Wie regelmatig traint, raakt immers 'hooked' en dan kun je 'meer pakken' en wíl je ook meer pakken. Om in de behoefte aan extra load te voorzien hebben we vandaag diverse voordeelbundels van 30 kg in de aanbieding van halterschijven van de hoogste kwaliteit en in de meest comfortabele uitvoering: de onverwoestbare en uiterst handige cast iron gripper schijven (met handige grijpopeningen), je hebt de keuze uit 2x15 kg, 2x10 kg + 2x5 kg of 6x5 kg.

 

Halterschijven schaf je aan voor het leven, maar voor de onverwoestbare Cast Iron schijven geldt dat ze zelfs generaties mee kunnen. Anders dan halterschijven met cementvulling, kan een gietijzeren (cast iron) halterschijf tegen een stootje. En dat is wel zo handig, want wie hard traint, zal de gewichten soms ook weleens een harde landing laten maken.

 

Het handige aan de gripper schijven zijn de grijpopeningen, waardoor je de schijven gemakkelijk van de grond oppakt en je ze eenvoudig op de halter schuift of ze er juist weer afhaalt. Want zo ongeveer het laatste waar je op zit te wachten als je een paar setjes stevig wilt banken, is een blauwe nagel of een gekneusde vinger.

 

Investeer vandaag in je toekomst en breid je fitness assortiment uit met een set onverwoestbare Cast Iron Gripper schijven van 30 kg (kies zelf de gewenste samenstelling)!

 
  • Gratis verzending
  • Verwachte levertijd: 5 werkdagen
  • Materiaal gripper halterschijven: cast iron
  • Handig gripper design
  • Voordeelsets van 30 kg
  • Diameter 30/31 mm
  • Keuze uit set van 2x15 kg, set van 2x10 kg + 2x5 kg, of set van 6x5 kg
  • Afmetingen 5 kg schijf: diameter 23 cm, dikte 3 cm
  • Afmetingen 10 kg schijf: diameter 34 cm, dikte 3,2 cm
  • Afmetignen 15 kg schijf: diameter 39 cm, dikte 4 cm
 
 

Andere Deals

 
Hanglamp Racq

 

169.00
Vanaf 5495