Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Club Bell Sale

Old School training met de Indian Club Bell: werk aan je spiermassa, conditie en flexibiliteit op de klassieke manier! Keuze uit Club Bells in diverse gewichtsklassen!

 
Club Bell Sale
Club Bell Sale
Club Bell Sale
Club Bell Sale
Club Bell Sale
Merkloos
 
 
 
 
 
Club Bell Sale
Club Bell Sale
Club Bell Sale
Club Bell Sale
Club Bell Sale
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Meer en meer mensen ontdekken dat op fitness gebied vroeger écht een heleboel beter was. In fitnesscentra blijven de machines steeds vaker onbezet, want diverse vormen van old school fitness (bootcamp training, TRX, PX90, cross training, bodyweight training en kettlebell training) veroveren de wereld. Vandaag hebben we een klassiek fitness item in de aanbieding dat tegenwoordig extreem hot is: een club bell, met keuze uit diverse gewichtscategorieën! Met dit item kun je op talloze manieren werken aan je flexibiliteit, je spierkracht en je uithoudingsvermogen. Hoe Old School wil je het hebben? 

 

De Club Bell, ookwel Indian Club Bell genoemd, werd oorspronkelijk gebruikt door worstelaars in India om aan hun kracht en conditie te werken. Onder andere de legendarische Indiase worstelaar The Great Gama, die door velen wordt gezien als de beste worstelaar aller tijden, trainde ruim honderd jaar geleden al met Club Bells. Maar ook in het oude Egypte werd deze trainingsvorm lang geleden al omarmd. Begin 20e eeuw waren oefeningen met Club Bells zelfs onderdeel van de Olympische Spelen.

 

Er zijn tal van oefeningen die je met een Indian Club Bell kunt uitvoeren, zoals de armpit cast, de pendulum en de around the clock (bekijk ook de overzichtsfoto en de filmpjes hieronder!). Met vrijwel elke oefening versterk je de spieren in de schouders, onderarmen en de polsen. Daarnaast komen de corespieren (de spieren in het midden van je torso) in actie. De hefboomwerking als gevolg van het unieke kegelvormige ontwerp van de Club Bell, maakt iedere oefening een uitdaging (zelfs als je met voor jouw doen relatief weinig gewicht traint).

 

Naast trainen door middel van een mix van kracht en cardio, kun je met een Club Bell ook uitstekend gericht bepaalde spiergroepen trainen, zoals de triceps, biceps en onderarmen. Door de vorm van de Club Bell daag je je spieren op een geheel andere manier uit dan je gewend bent: een sleutel tot succes, want binnen krachttraining, bodybuilding en fitness is variatie essentieel!

 

Wil jij terug naar de basis en old school trainen met een Club Bell? Bestel dan vandaag één van deze schitterende Indian club bells (keuze van 2 tot 20 kg)!

 

 

 

 
  • Club Bells: keuze uit 2, 4, 6, 8, 10, 12, 15 of 20 kg 
  • Professionele sportschoolkwaliteit 
  • Staal en gietijzer 
  • Variërend van 41,5 cm bij (max dikte) 5,5 cm (voor de 4 kg versie) tot 72 cm bij (max dikte) 8,6 cm (voor de 20 kg versie) 
  • Ideaal voor het ontwikkelen van een krachtige core, sterke schouders, bovenarmen, onderarmen en polsen 
  • Perfecte Old School training middels een mix van kracht en cardio 
 
 

Andere Deals