Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Fitness Step

✔ Verstelbaar in 3 standen ✔ Maximaal belastbaar tot 200 kg ✔ Sportschool kwaliteit ✔ (L x B x H) 70 cm x 28 cm x 12,5-23 cm

 
Fitness Step
Fitness Step
Fitness Step
Fitness Step
Gorilla Sports
 
 
 
 
 
Fitness Step
Fitness Step
Fitness Step
Fitness Step
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 
Deze zeer populaire Fitness Step is in hoogte verstelbaar. De verschillende hoogtes zijn 12,5 / 18 / 23 cm. De step is van echte sportschool kwaliteit en maximaal belastbaar tot 200 kg. De kleuren van de step zijn grijs / zwart en de afmetingen zijn 70 cm x 28 cm x 12,5-23 cm (L x B x H). 
 
Fitness Steps zijn ongekend populair in de sportschool. Vele klasjes zitten vol en ook de wachtlijsten puilen uit. Met deze Fitness Step kun je thuis een sportschoolwaardige workout volgen, maar dan in je eigen vertrouwde woning! De Fitness Step wordt voornamelijk gebruikt voor cardiotraining. Je verbetert je uithoudingsvermogen terwijl je hartslag omhoog schiet. Bovendien kun je de fitness-step zien als een calorieënverslinder: raak in een uur tot wel 500 calorieën kwijt!
 
Wanneer je de Fitness Step gebruikt, wordt je gehele lichaam aan het werk gezet: dijen, armen, benen, buikspieren en schouders kunnen worden getraind. Het is belangrijk dat je tijdens het steppen de juiste lichaamshouding aanneemt en je de bewegingen op een correcte manier synchroniseert. Je zult merken dat je werkt aan je coördinatie- en concentratievermogen.
 
De Fitness Step is ook de ideale trainingstool voor sporters die tijdens hun vakantie willen blijven trainen. Je schuift de step achter in je auto (neemt weinig ruimte in beslag), en laadt ook een setje dumbells in. Eenmaal op je bestemming kun jij jezelf een heerlijke workout geven met deze mobiele fitness-tool!
 

 
  • Fitness step 
  • 12,5 / 18 / 23 cm 
  • Grijs / zwart 
  • 70 cm x 28 cm x 12,5 / 18 / 23 cm 
  • 200 kg (sportschool kwaliteit)