Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Arm Pad zwart

✔ Drie handgrepen ✔ 9,5 cm materiaaldikte ✔ Schokdempend ✔ Hoge kwaliteit waar het er toe doet! ✔ Geschikt voor verschillende vechtsporten

 
Arm Pad zwart
Arm Pad zwart
Arm Pad zwart
Gorilla Sports
 
 
 
 
 
Arm Pad zwart
Arm Pad zwart
Arm Pad zwart
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Deze arm pad is een musthave voor de ideale bokstraining. Je kunt hierdoor met je sparringpartner raken klappen uitdelen. Afmetingen: 40 (L) x 20 (B) x 15 (H) x 9,5 (dikte) cm. De pad heeft drie handgrepen voor de juiste grip en is gemaakt van synthetisch leer. 

 

Losgaan op een bokszak is altijd goed, zeker als je aan je kracht wilt werken. Maar als je echt het optimale uit je training wilt halen, is een arm pad essentieel. Je leert zo gericht te slaan en snel te handelen als je een vlotte sparringpartner hebt. Bij bijna iedere vechtsport komt deze arm pad wel van pas.

 

De pad is gemaakt van hoge kwaliteit en geeft een goede grip, ook al heb je zweterige handen. Je kunt hiermee je stoten en high- en lowkicks tot in de perfectie trainen. Dat kun je doen in sportschool, boksvereniging of gewoon lekker thuis.

 

Bestel vandaag deze arm pad en til je trainingsmaatje en jezelf naar een hoger (boks)level!

 

 
 
  • Arm Pad zwart 
  • Professioneel of voor thuis 
  • Voor de bijzonder effectieve boks workouts 
  • Zwart met wit logo 
  • 40 x 20 x 15 cm (L x B x H) 
  • 9,5 cm 
  • Driemaal voor extra grip 
 
 

Andere Deals

 
Hanglamp Racq

 

169.00
Vanaf 5495