Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Dumbellset 30 kg Gripper Gietijzer Zwart

✔ Gietijzer ✔ Professionele kwaliteit ✔ Biceps, triceps, borst, schouders , Full Body ✔ Schroefsluitingen ✔ Schijven: 8 x 2,5 kg en 4 x 1,25 kg ✔ Stangen 2 x 2,5 kg ✔ Diameter 30/31 mm

 
Dumbellset 30 kg Gripper Gietijzer Zwart
Dumbellset 30 kg Gripper Gietijzer Zwart
Dumbellset 30 kg Gripper Gietijzer Zwart
Dumbellset 30 kg Gripper Gietijzer Zwart
Gorilla Sports
 
 
 
 
 
Dumbellset 30 kg Gripper Gietijzer Zwart
Dumbellset 30 kg Gripper Gietijzer Zwart
Dumbellset 30 kg Gripper Gietijzer Zwart
Dumbellset 30 kg Gripper Gietijzer Zwart
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Deze dumbbellset gripper van 30 kg móet iedereen met een homegym gewoon hebben. Doordat de set gemaakt is van gietijzer kun je spreken van de beste kwaliteit. Gietijzer gaat namelijk ontzettend lang mee en is eigenlijk niet kapot te krijgen. Net als jij… na een tijdje.

 

Mocht je (thuis) eens flink je bovenlichaam willen trainen, dan is deze dumbbellset echt iets voor jou. Je traint hiermee onder andere je armen en schouders. Het totale gewicht van de dumbbellset is 30 kg. Maar mocht je het liever eerst wat rustiger aan doen, dan is dat ook geen probleem. Deze sets zijn namelijk in gewicht verstelbaar!

 

De halterschijven hebben een poedercoating en zijn bedoeld voor stangen met een diameter van 30 mm. Omdat de kwaliteit zo hoog is, kun je er professioneel mee trainen. Hierdoor staat deze dumbbellset niet verkeerd in een echte gym of bij jou in je ‘mini sportschool’.

 

De set bevat: 4 halterschijven van 1,25 kg, 8 halterschijven van 2,5 kg, 2 halterstangen van 35 cm en 4 schroefsluitingen. Wil jij jouw workout naar een nog hoger level tillen? Combineer de dumbbellset dan met een halterbank. Zo haal je nóg meer uit je training!

 

Diverse oefeningen 

Met dumbells zijn talloze oefeningen mogelijk, die je in staat stellen om vrijwel iedere spiergroep te trainen. Om een paar voorbeelden te noemen: biceps curls en triceps extensions voor je armen, dumbell presses, upright rows en lateral side raises voor je schouders of dumbell squats voor je benen.

 

Dumbells vs machines

De belangrijkste reden waarom veel professionele sporters kiezen voor het trainen met losse gewichten, zoals dumbells, is de eindeloze variatie en het feit dat het lichaam niet 'geholpen' wordt door een machine, die de bewegingsvrijheid beperkt. Bij het trainen op machines blijven de spieraanhechtingen bovendien achter in de ontwikkeling. 

 

De echte krachtsportliefhebber kan eigenlijk niet zonder deze dumbbellset (30 kg), het is de ultieme toevoeging voor jouw home gym!

 

 

 
 • Dumbellset 30 kg Gietijzer 
 • Full Body, Armen, schouders, borstspieren 
 • Voor thuis en professioneel gebruik, zeer hoge kwaliteit 
 • Gietijzer (cast iron) 
 • Sportschoolkwaliteit 
 • 8 x 2,5 kg halterschijf diameter 16,9 cm, breedte 2,4 cm
  4 x 1,25 kg halterschijf, diameter 15 cm, breedte 1,6 cm
  2x halterstang 2,5kg  lengte 35 cm, schroefsluiting, doorsnee 30/31 mm)
  4x schroefsluiting
   
 • 30 kg 
 
 

Andere Deals

 
Hanglamp Racq

 

169.00
Vanaf 5495