Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Spinning Bike

Professionele Spinning Bike: werk aan je conditie en val razendsnel af, in het comfort van je eigen huis!

 
Spinning Bike
Spinning Bike
Spinning Bike
Merkloos
 
 
 
 
 
Spinning Bike
Spinning Bike
Spinning Bike
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Als er één fitness trend is aan te wijzen die de laatste tien jaar de sportscholen veroverd heeft is het wel spinning. Spinning is de meest populaire fitnessmethode onder dames om snel af te vallen en conditie op te bouwen. Vandaag hebben we een unieke aanbieding. We mogen namelijk een professionele Spinning Bike aanbieden voor een scherpe prijs!

 

In tegenstelling tot fitness hypes zoals callanetics of tae bo is spinning een blijvertje gebleken: je hoeft maar een sportschool binnen te lopen 's avonds tussen 18 en 22 uur en de stampende muziek en het aanmoedigende geschreeuw van de spinning instructeur komt je tegemoet. Tientallen zwetende, rood aangelopen fanatiekelingen (veelal vrouwen)  stampen massaal op de pedalen. Het leuke van spinning - en tegelijkertijd de reden dat spinning zo populair blijft - is dat het echt werkt, zowel om af te vallen als om snel conditie op te bouwen.

 

Toch zijn er ook veel mensen die afhaken na een paar spinning lessen. Waarom? Wellicht omdat spinning klasjes niet altijd plaatsvinden op een voor iedereen geschikt tijdstip. Of misschien omdat niet iedereen zich prettig voelt om de onvermijdelijke gevolgen van een spinning sessie en plein public te ondergaan: een rood hoofd en een drijfnat shirtje. Thuis trainen is dan een goed alternatief. Echter weinig mensen hebben thuis een professionele Spinning Bike staan. Onderzoek wijst uit dat vooral de prijs van zo'n bike hier de oorzaak is. Normaliter zijn deze apparaten namelijk niet te betalen, je bent al gauw tussen de 500 en de 1000 euro kwijt. Maar BeFit2Day zou BeFit2Day niet zijn om daar verandering in te brengen!

 

We mogen deze professionele Spinning Bike tegen een uiterst scherpe prijs aanbieden op de Nederlandse en Belgische markt.  De fiets is van alle gemakken voorzien, meet je snelheid, trainingstijd, je calorieverbruik, de afgelegde afstand én je hartslag. Het zadel is zowel horizontaal als verticaal te verstellen. Ook het stuur is uiteraard verstelbaar. De fiets staat zo stevig als een huis en kent verschillende weerstandsniveaus (traploos te verstellen). Je kunt dus helemaal losgaan in het comfort van je eigen woning!

 

Wil jij thuis werken aan je conditie of juist vooral afvallen? Grijp dan vandaag je kans om deze professionele Spinning Bike aan te schaffen!

 
 
 
 

 
  • Professionale HTS Spinning Bike, geschikt voor alle niveaus 
  • Voor zowel professioneel als recreatief gebruik  
  • circa 35 kg 
  • 18 kg 
  • Grijs / zwart / rood 
  • 130 kg 
  • Zadel horizontaal en verticaal te verstellen, stuur verticaal te verstellen 
  • Traploos in te stellen weerstandsniveau 
  • Meet snelheid, afstand, calorieverbruik, trainingstijd en hartslag 
  • Mechanische rem 
 
 

Andere Deals

 
Hanglamp Racq

 

169.00
Vanaf 5495