Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Massagegordel

Multifunctionele massage gordel met hot & cold pack: ontspanning voor je hele lichaam in elk seizoen!

 
Massagegordel
Massagegordel
Massagegordel
Massagegordel
Massagegordel
Massagegordel
Massagegordel
Merkloos
 
 
 
 
 
Massagegordel
Massagegordel
Massagegordel
Massagegordel
Massagegordel
Massagegordel
Massagegordel
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Buiten is het momenteel onaangenaam koud, een stukje fietsen leidt al tot koude spieren. Een warme massage is bij thuiskomst nét wat je nodig hebt (maar helaas maar zelden krijgt)! BeFit2Day helpt je daar vandaag bij, met deze multifunctionele massagegordel. En het leuke is: in de zomer brengt hij je verkoeling, want de gordel wordt geleverd met een hot- én een coldpack!

 

De massagegordel is zeer veelzijdig qua gebruiksmogelijkheden. De voordelen van warmte- en koudetherapie worden met elkaar gecombineerd, naar keuze met de Hot Pack of de Cold Pack. Na een stevige inspanning, of juist bij spieren die helemaal vast lijken te zitten, biedt de gordel je de mogelijkheid van een spierontspannende vibratiemassage.

 

De massagegordel kan aan diverse delen van het lichaam worden bevestigd. Het basisapparaat kan samen met de Hot Pack of de Cold Pack worden gebruikt. De Hot Pack kan in de magnetron worden verwarmd (ideaal na het schaatsen of een barre fietstocht door ijzige wind en regen), de Cold Pack kan voor gebruik in de diepvries worden gelegd, zodat deze je in de zomer de gewenste verkoeling biedt.

 

Het basisapparaat wordt met een riem aan het gewenste lichaamsdeel bevestigd, zodat het niet hoeft worden vastgehouden. De multifunctionele massagegordel werkt zeer aangenaam en verkwikkend, niet alleen door de koel- en thermofunctie, maar ook door de spierontspannende vibratiemassage die je op vrijwel elk deel van je lichaam kunt ervaren (benen, billen, nek, rug, buik, armen en zelfs je handen).

 

Wil jij ook genieten van een warme of juiste verkwikkende massage? Bestel dan vandaag deze geweldige multifunctionele massagegordel met 50% korting op BeFit2Day!

 

 

  • Multifunctionele massagegordel 
  • Therma pulse  
  • Voor het masseren van rug, nek, buik, benen, billen, armen 
  • Hotpack en Coldpack 
  • Grijs/zwart 
  • Snoer 
  •  
 
 

Andere Deals