Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  African Mango

Lijnen wordt een stuk eenvoudiger met African Mango: eindelijk afvallen zonder hongergevoel!

 
African Mango
African Mango
Orange Care
 
 
 
 
 
African Mango
African Mango
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Ieder pondje gaat door het mondje en in wondermiddeltjes, daar geloven we niet in bij BeFit2Day. Maar wie wil verantwoord wil afvallen, kan wel wat hulp gebruiken en die hulp heet vandaag: African Mango. Met behulp van dit product, verdwijnt je grootste vijand bij het lijnen (honger!) eindelijk naar de achtergrond.

 

Als je echt een lange weg te gaan hebt en toch flink wilt afvallen, stranden je afslankpogingen vaak al na enkele weken. En dat is ook niet zo gek: als je jarenlang te weinig beweegt en daarbij te veel en ongezond eet, past je lichaam zich aan aan die gewoonten. Het resultaat wanneer je eindelijk meer beweegt en minder eet? Een enorm hongergevoel! 

 

De African Mango dieetcapsules remmen je hongergevoel, onder andere bij de zo fatale 'lekkere trek'. African Mango capsules geven je het gevoel dat je maag kleiner is dan normaal, en het hongergevoel vermindert sterk. Tevreden gebruikers spreken wel van 'de natuurlijke maagballon'. African Mango is dan ook door gebruikers en gezondheidsadviseurs uitgeroepen tot dieetpil van het jaar 2012.

 

Werking

 

Een trage stofwisseling is bij veel mensen één van de redenen van het overgewicht. African Mango bevat een krachtige mix van stoffen die zo hooggedoseerd zijn dat alle vetverbrandings- en stofwisselingsprocessen van het lichaam sneller worden. 

 

In fruit en groenten zitten veel vezels en enzymen. Deze stoffen zijn onder andere belangrijk voor de stoelgang en spijsvertering. Helaas eten maar weinig mensen 200 gram groenten en twee stuks fruit per dag. African Mango biedt de oplossing: het bevat een uitgebalanceerde combinatie van deze belangrijke enzymen en vezels. African Mango ondersteunt en stimuleert de spijsvertering. De beweeglijkheid van de darmen zal sterk toenemen en de stoelgang zal verbeteren.

 

Veilig

 

Of je nu een hoge bloeddruk hebt, al aan het lijnen bent of nog niet; African Mango dieetcapsules zijn voor iedereen veilig te gebruiken. Ze zijn hormoon- en efedrinevrij en worden door gezondheidsadviseurs wereldwijd aangeraden. De stofwisseling wordt sneller en het hongergevoel wordt sterk geremd, zonder nadelige effecten.

 

Wil jij ook af van je hongergevoel en écht je goede voornemens (bewegen, fit worden, afvallen!) waarmaken? Bestel dan vandaag African Mango op BeFit2Day!

 
  • African Mango 
  • Orange Care 
  • Met hoge dosering groene thee 
  • Afslankcapsules die de stofwisseling stimuleren, de honger remmen en de spijsvertering verbeteren 
  • 8-voudige werking bij vastzittend vet 
  • Door gebruikers en gezondheidsadviseurs gekozen als beste afslankpil van 2012 
  • Veilig te gebruiken 
  •