Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Buikspiertrainer

Old School buikspiertrainer die je nek en rug ontlast, maar je buikspieren aanpakt!

 
Buikspiertrainer
Buikspiertrainer
Buikspiertrainer
Buikspiertrainer
Buikspiertrainer
Merkloos
 
 
 
 
 
Buikspiertrainer
Buikspiertrainer
Buikspiertrainer
Buikspiertrainer
Buikspiertrainer
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Stel: het is strandweer. Als er één spiergroep is waar je je dan geen zorgen over wilt maken, zijn het wel de buikspieren. Vandaag hebben we een item in de aanbieding dat je in staat stelt om je buikspieren op traditionele wijze aan te pakken: een buikspiertrainer. Met dit apparaat doe je je sit-ups, zonder dat je last van je rug of nek krijgt. 

 

Sit-ups zijn niet bij iedereen geliefd. Veel mensen verafschuwen de oefening, omdat deze vrij zwaar is en vaak tot nekklachten en rugklachten leidt. Toch zijn sit-ups, mits goed uitgevoerd, een uitstekende manier om de buikspieren te trainen. Met behulp van de buikspiertrainer die we vandaag in de aanbieding hebben, kun je je sit-ups uitvoeren zonder dat je je nekspieren dreigt te verrekken: je houdt je armen niet achter je hoofd en je nek wordt comfortabel ondersteund door een kussen.

 

Sit-ups worden met behulp van de buikspiertrainer een stuk eenvoudiger. Terwijl je met je armen het frame  van de buikspiertrainer vasthoudt en je hoofd op het kussen rust, begeleidt de buikspiertrainer je tijdens de sit-up beweging. Door de gebogen vorm van het frame, zal je ruggengraat op een natuurlijke wijze buigen, zonder dat je je rug blesseert.

 

Trainen met behulp van de buikspiertrainer is eenvoudiger dan zonder, echter niet per sé minder zwaar voor je abs, en dat is maar goed ook natuurlijk. Een oude fitness wijsheid zegt immers: 'no pain, no gain'. Hoe minder je met je armen de opgaande beweging van je bovenlijf stimuleert, des te meer zullen je buikspieren aan de bak moeten om de beweging te maken. Voor je het weet, branden ze: dan weet je dus dat je goed bezig bent!

 

Met behulp van de buikspiertrainer kun je zowel de rechte buikspieren trainen als de schuine. Om de rechte buikspieren te trainen, zet je eenvoudig je voeten plat op de vloer tijdens de beweging. Om variatie aan te brengen in je training, kun je je benen ook gebogen - over elkaar gevouwen - omhoog houden. Wil je je juist de schuine buikspieren aanpakken, dan houd je één been gestrekt en plaats je je andere been over het gestrekte been, met je voet op de vloer.

 

Wil jij ook harde abs en wil je er best voor werken? Bestel dan vandaag op BeFit2Day deze geweldige 'old school' buikspiertrainer!

 
 
  • Buikspiertrainer  
  • Voor gebruik thuis of in de sportschool 
  • Voor het trainen van de buikspieren middels sit ups 
  • 76 x 69 x 68,6 cm 
  • Let op: alleen nog leverbaar in zwart/grijs 
  • Staal 
  •  
 
 

Andere Deals