Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Astaxanthine

Ga veroudering tegen en verbeter je uithoudingsvermogen, ervaar de kracht van Astaxanthine!

 
Astaxanthine
Astaxanthine
Merkloos
 
 
 
 
 
Astaxanthine
Astaxanthine
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Astaxanthine is een nieuw revolutionair voedingssupplement. Astaxanthine beschermt tegenvrije radicalen, bevordert het uithoudingsvermogen en zorgt voor het behoud van gezonde cellen en weefsel (waardoor veroudering wordt tegengegaan). Astaxanthine wordt o.a. uit algen gewonnen in Hawaï en Noorwegen, gebieden die bekend staan om hun schone natuur.

 

Nederland wordt momenteel in een stevige houdgreep gehouden door de griep. Keelpijn, rillerigheid, het hoort er helaas allemaal bij. Maar gelukkig niet voor iedereen! Wapen jezelf tegen deze narigheid met Astaxanthine! 

 

Astaxanthine is geschikt voor zowel jong als oud, en zowel voor niet-sporters als voor sporters. De capsules bevatten het exclusieve en natuurlijke Astaxanthine antioxidant. Voor de sportievelingen onder de bezoekers van BeFit2Day is het volgende aspect interessant.

 

Astaxanthine is een stof die veel in zalm te vinden is. De zalm leidt een zeer intensief bestaan, deze vissoort zwemt namelijk voortdurend stroomopwaarts (tot wel 7 dagen achter elkaar). Het opvallende aan zalm is dat deze vissoort zeer rijk is aan astaxanthine, doordat de zalm algen eet. Dit zou één van de redenen kunnen zijn waarom zalm de zware zwembeproevingen aan kan.

 

Astaxanthine wordt dan ook door vele (top)sporters gebruikt. Astaxanthine zorgt voor meer spierkracht, een beter uithoudingsvermogen, sneller herstel en minder melkzuurophoging (ideaal voor duursporters).

 

Kenners van voedingssupplementen hebben Astaxanthine al bestempeld als 'de nieuwe Q10'. Astaxanthine is uitstekend te combineren met groene thee capsules. 

 

BeFit2Day mag deze topkwaliteit Astaxanthine van BTCnutra als eerste in Nederland en België aanbieden voor de actieprijs van EUR 11,95!

 
  • Astaxanthine van BTCnutra 4 mg Astaxanthin 
  • 60 capsules 
  • Beschermt tegen vrije radicalen, bevordert het uithoudingsvermogen en zorgt voor het behoud van gezonde cellen en weefsel. Astaxanthine wordt o.a. in Hawai en Noorwegen gewonnen uit algen. Gebieden die bekend staan om hun schone natuur. 
  • Soja lecithine, Vitamine C 66 mg, Vitamine E 1000UI/g: 15mg, glyceryl mono en distearaat (E471), silicum diocide (E551) Capsule huls: gelatine, kleur: Ijzeroxide  
  • Land van herkomst: Noorwegen, VS (Hawaï) 
  • Distributeur: BTC Neutraceuticals 
  •  

 

 
 

Andere Deals