Elke dag de beste fitnessdealsLaagste prijsgarantieVerzending naar NL & BEKosteloos achteraf betalen
  • Combi-Deal: Dipsteunen + Optrekstang (wandmontage) -100648671
  • Combi-Deal: Dipsteunen + Optrekstang (wandmontage) -100648674
  • Combi-Deal: Dipsteunen + Optrekstang (wandmontage) -100648672
  • Combi-Deal: Dipsteunen + Optrekstang (wandmontage) -100648673
  • Combi-Deal: Dipsteunen + Optrekstang (wandmontage) -100648678
  • Combi-Deal: Dipsteunen + Optrekstang (wandmontage) -100648675
  • Combi-Deal: Dipsteunen + Optrekstang (wandmontage) -100648676
  • Combi-Deal: Dipsteunen + Optrekstang (wandmontage) -100648677
Combi-Deal: Dipsteunen + Optrekstang (wandmontage)

Combi-Deal: Dipsteunen + Optrekstang (wandmontage)

 
 

Beschrijving

Werk aan je borstspieren, triceps, schouders en buikspieren, met deze unieke combi deal!

 

Voor een sterk, gespierd lichaam hoef je niet per se naar de sportschool. Vandaag kun je op BeFit2Day invulling geven aan je thuisfitness collectie, dankzij een unieke combinatie van twee absolute bestsellers: dipsteunen + optrekstang (wandmontage)!

 

Deze items bieden je de mogelijkheid om thuis de oefeningen te doen waar topatleten, turners, profboksers en het leger al decennialang bij zweren. Trainen dus, om écht fit en sterk te worden!

 

Dipsteunen

De meest 'old school' manier om de borstspieren te trainen is natuurlijk middels push ups (opdrukken). Voor de fanatiekere fitness fanaten die de borst zwaarder willen aanpakken en spiermassa willen kweken, zijn push ups echter te licht en te veel gericht op uithoudingsvermogen (waar veel 'grote jongens' maling aan hebben). Dé oefening waarmee je de borst en triceps aanpakt, zonder dat je bent aangewezen op gewichten, zijn dips. Bodybuilders kunnen niet zonder, en ook in het trainingsregime van iedere profbokser komen dips voor.Met de dipsteunen van vandaag kun je niet alleen dips uitvoeren, maar ook beenheffingen (leg raises). Je gaat met je rug naar de muur toe 'zitten' (onderarmen leunen op de kussens) en brengt je benen omhoog. Met deze oefening train je zowel de buikspieren (rechte en schuine) als de heupbuigers. De oefening wordt extra zwaar wanneer deze wordt uitgevoerd met gestrekte benen. Een relatief klein aantal herhalingen (6-12) zorgt al voor een goed resultaat: daarom zijn beenheffingen dan ook veel effectiever dan bijvoorbeeld crunches of sit ups, die meer gericht zijn op uithoudingsvermogen dan op zichtbare toename in spiermassa! De gevorderden onder ons kunnen ook kiezen voor een combinatie van dips en beenheffingen, zoals gedemonstreerd in de video hierboven.

Optrekstang (wandmontage)

Voor echte, functionele kracht - door atleten ook wel 'real strength' genoemd - moet je terug naar de basis. Meer en meer topatleten kiezen daarom voor de effectieve trainingsmethoden met het eigen lichaamsgewicht, oefeningen die al decennialang de basis vormen van de trainingsschema’s van bijvoorbeeld boksers of turners. De multifunctionele optrekstang van vandaag is er één voor de echte 'die-hards', die vaak willen trainen, en het dus geen probleem vinden om het apparaat thuis aan de wand te monteren.

 


Het voordeel van dit multifunctionele apparaat ten opzichte van een deurstang, is het feit dat je hem kunt ophangen op de voor jou ideale hoogte, zodat je zelfs als je je benen strekt, de grond niet raakt ('cheaten' bij het uitvoeren van je oefeningen, wordt daardoor onmogelijk!).

 

De multifunctionele optrekstang biedt je de mogelijkheid om de optrek oefeningen op drie manieren uit te voeren: middels smalle grip, wijde grip en neutrale grip. Hiermee kun je variatie in je dagelijkse training aanbrengen en je spieren blijven uitdagen. Als je eenmaal 10-15 ´dead hang wide grip pull ups´ kunt uitvoeren zonder pauze, kun je de optrekoefeningen uitdagender maken door tijdens de training een verstelbaar gewichtsvest of enkelgewichten te dragen. En je kunt gerust 'zwaar gaan', want deze optrekstang kan een gewicht aan tot 350 kg!

 

Profiteer vandaag van deze unieke combinatie topproducten, zodat je straks op en top fit bent!

 
 
iDeal, AfterPay, Paypal, Visa, Verified by Visa, Mastercard, Mastercard SecureCode, Maestro, Bancontact MisterCash, Buckaroo, Post.nl