Elke dag de beste fitnessdealsLaagste prijsgarantieVerzending naar NL & BEKosteloos achteraf betalen
  • Doorway Chinning ar (schroefvrij)-100636879
  • Doorway Chinning ar (schroefvrij)-100636880
  • Doorway Chinning ar (schroefvrij)-100636881
  • Doorway Chinning ar (schroefvrij)-100636882
  • Doorway Chinning ar (schroefvrij)-100636883
  • Doorway Chinning ar (schroefvrij)-100636884
Doorway Chinning ar (schroefvrij)

Doorway Chinning ar (schroefvrij)

 
 

Beschrijving

Een sportschoolabonnement is niet nodig om een sterk en gespierd lichaam te krijgen. De multifuncitonele doorway chinning bar (optrekstang) biedt je de mogelijkheid om thuis de oefeningen te doen waar topatleten, turners, profboksers en het leger al decennialang bij zweren. Trainen dus, om écht fit en sterk te worden.

 

‘Old school training’, ofwel: trainen met je eigen lichaamsgewicht, is de laatste jaren met een ware opmars bezig. Steeds meer sporters stappen af van het ‘luxe’ trainen op machines en laten de gewichten links liggen. Tests tonen immers aan dat de meeste fitness fanaten na jarenlang trainen in de sportschool, nog niet eens in staat zijn om over een muurtje te klauteren. Voor echte, functionele kracht, moet je terug naar de basis. Deze multifunctionele optrekstang, met maar liefst 10 grijpposities, speelt handig in op deze trend.

 

Je kunt de optrekstang in een handomdraai aan je deurpost bevestigen, zonder schroeven of boren. Bovendien past deze optrekstang op vrijwel elk deurkozijn, ook op de bredere, tot maar liefst één meter breed! De optrekstang werkt door middel van een hefboom techniek. Zo zullen de kozijnen niet beschadigen.

 

De multifunctionele schroefvrije optrekstang biedt je de mogelijkheid om de optrek oefeningen (zowel pull-ups als chin-ups) op talloze manieren uit te voeren: middels smalle grip, wijde grip en neutrale grip. Hiermee train je zowel de grootste spiergroepen van je bovenlichaam (de rugspieren), als de bovenarmen (biceps). Door de extra handgrepen, waarmee deze extreem coole zwarte versie is uitgerust, kun je nóg meer variatie in je dagelijkse training aanbrengen en je spieren blijven uitdagen.

 

In een allround training voor het bovenlichaam, kunnen de borstspieren natuurlijk niet ontbreken. Zet de optrekstang op de grond voor diepe push ups met een grotere reikwijdte, dit is een uitstekende manier om de borstspieren te trainen. De borstspieren worden op deze manier meer aangepakt dan bij normale push ups, terwijl de polsgewrichten juist ontlast worden, ideaal dus! De optrekstang biedt daarnaast een stabiele basis voor triceps dips, zodat je naast je biceps ook je triceps effectief kunt trainen.

 

Je maakt je workout helemaal compleet door de optrekstang aan de onderkant van de deuropening te plaatsen: het is tijd voor crunches, voor keiharde buikspieren!

 

Met de multifunctionele optrekstang kun je je gehele bovenlijf trainen. Er zijn simpelweg geen effectievere oefeningen om kracht en spierconditie op te bouwen dan pull ups, chin ups, push ups, dips en crunches. En het leuke is, met deze multifunctionele optrekstang black edition kun je ze overal doen, waar en wanneer je maar wilt.

 

Trainen met de extra brede multifunctionele doorway chinning bar: mocht je ooit nog terugkomen in de sportschool, dan lach je iedereen uit!

 

 
 
iDeal, AfterPay, Paypal, Visa, Verified by Visa, Mastercard, Mastercard SecureCode, Maestro, Bancontact MisterCash, Buckaroo, Post.nl