Elke dag de beste fitnessdealsVerzending naar NL & BEAchteraf betalen
 
 • Hyperextensie Bank (roman chair)-100633837
 • Hyperextensie Bank (roman chair)-100633838
 • Hyperextensie Bank (roman chair)-100633835
 • Hyperextensie Bank (roman chair)-100633836
Hyperextensie Bank (roman chair)

Hyperextensie Bank (roman chair)

 
Specificaties Specificaties +-
 • Hyperextensie bank (Roman Chair) 
 • Voor professioneel gebruik 
 • Voor het trainen van de corespieren (rugspieren en buikspieren) 
 • Staal 
 • Wit 
 • Circa 14 kg 
 • 120 kg 
 • 150-185 cm 
 • Verstelbaar in vier posities 
 • 28 x 56 x 78-86 cm 
Beschrijving Beschrijving +-
✔ Roman Chair ✔ Belastbaar tot 180 kg ✔ Staal ✔ Verstelbaar in 4 posities ✔ Trainen van de corespieren (buik en rug) ✔ Professionele kwaliteit
Verzending en Levering Verzending en Levering +-
Verzendkosten
€5.95
Verwachte verzenddatum
23 september 2020
Je hebt nog
00:00:00
nu 9655
 
 

Beschrijving

Deze Hyperextensie Bank (Roman Chair) is gemaakt van staal en belastbaar tot 120 kg. Hij is verstelbaar in 4 posities en weegt circa 14 kg. Het apparaat is van professionele kwaliteit en is geschikt om de corespieren (buik en rug) te trainen. 
 

Iemand die serieus aan fitness doet en écht sterk wil worden, begrijpt dat het hele lichaam getraind moet worden en niet alleen de spieren die meteen in het oog springen. Goed getrainde corespieren (de spieren van de rug en de buik) zijn hierbij essentieel: een sterke core stelt je in staat om meer push ups en pull ups te doen en zwaarder te banken, deadliften en squatten. Het trainen van de core is misschien nog wel veel belangrijker voor de lange termijn: met het klimmen der jaren zijn rugklachten immers aan de orde van de dag.

 

Met deze Roman Chair (helling 45 graden), kun je je rugspieren en in het bijzonder de onderrugspieren trainen door middel van hyperextensies. Met deze oefening, die door veel mensen vaak wordt genegeerd (de onderrugspieren zijn immers geen 'strandspieren'!), train je met name de erector spinae spiergroep, welke je in staat stelt om je rug te rechten. Ook de overige corespieren werken mee tijdens deze oefening: je traint er dus ook je buikspieren mee en de spieren in het midden van de rug.

 

Hyperextensies zijn een perfecte oefening om bijvoorbeeld aan het begin van je workout te doen, je warmt er zo op een veilige manier je core mee op. Als je eenmaal in staat bent om 15 herhalingen te doen, kun je de oefening uitdagender maken door een gewicht vast te houden tijdens de uitvoering.

 

Mensen die fanatiek aan krachttraining doen en bekend zijn met The Big Three binnen de krachtsport (bankdrukken, squats en deadlifts), weten als geen ander dat het gevaar van blessures in met name de onderrug op de loer ligt bij elk van deze drie oefeningen. Daarom is het verstandig om deze spiergroep en de rest van de corespieren (de basis van waaruit je kracht komt) goed te trainen. Een toename van kracht in je corespieren stelt je in staat om bij elke andere oefening beter te presteren.

 

Nog afgezien van de sportieve voordelen is het versterken van de onderrug uitstekend voor je houding en een investering in je gezondheid op de lange termijn!

 

Wil jij meer bankdrukken, zwaarder squatten, deadliften of gewoon een sterkere core om rugklachten voor te zijn? Bestel dan deze Roman Chair Hyperextensie bank!

 

!

 

 

 

 
iDeal, AfterPay, Paypal, Visa, Mastercard, Maestro, Bancontact MisterCash, Adyen, Post.nl

Sluit je aan bij onze familie en blijf op de hoogte van al onze (exclusieve) aanbiedingen!