Elke dag de beste fitnessdealsVerzending naar NL & BEAchteraf betalen
 
 • Luxe Buikspiertrainer Met Mat-100634072
 • Luxe Buikspiertrainer Met Mat-100634073
 • Luxe Buikspiertrainer Met Mat-100634074
Luxe Buikspiertrainer Met Mat

Luxe Buikspiertrainer Met Mat

 
Specificaties Specificaties +-
 • Buikspiertrainer met mat 
 • Voor gebruik thuis of op reis 
 • Voor het trainen van de buikspieren middels sit ups 
 • Staal 
 • Zwart / grijs 
 • 65 x 67 x 55 cm 
 • Inclusief mat (bevestigd aan het frame) 
 • 80 x 45 x 0,6 cm 
 • Eenvoudig opklapbaar 
Beschrijving Beschrijving +-
Bestel deze Luxe Buikspiertrainer met mat op Gorillasports.nl. ✔ Groot assortiment ✔ Achteraf betalen ✔ Snelle levering ✔ Altijd de beste prijs
Verzending en Levering Verzending en Levering +-
Verzendkosten
€5.95
Verwachte verzenddatum
28 juli 2021
Je hebt nog
00:00:00
64.95
 
 

Beschrijving

Met deze luxe buikspiertrainer met mat kun jij je buikpieren op traditionele wijze aanpakken. Met dit apparaat doe je je sit-ups, zonder dat je last van je rug of nek krijgt. En dankzij de handige mat blijven je kleren schoon. 

 

Sit-ups zijn niet bij iedereen geliefd. Veel mensen verafschuwen de oefening, omdat deze vrij zwaar is en vaak tot nekklachten en rugklachten leidt. Toch zijn sit-ups, mits goed uitgevoerd, een uitstekende manier om de buikspieren te trainen. Met behulp van deze buikspiertrainer, kun je je sit-ups uitvoeren zonder dat je je nekspieren dreigt te verrekken: je houdt je armen niet achter je hoofd en je nek wordt comfortabel ondersteund door een kussen.

 

Sit-ups worden met behulp van de buikspiertrainer een stuk eenvoudiger. Terwijl je met je armen het frame  van de buikspiertrainer vasthoudt en je hoofd op het kussen rust, begeleidt de buikspiertrainer je tijdens de sit-up beweging. Door de gebogen vorm van het frame, zal je ruggengraat op een natuurlijke wijze buigen, zonder dat je je rug blesseert.

 

Trainen met behulp van de buikspiertrainer is eenvoudiger dan zonder, echter niet per sé minder zwaar voor je abs, en dat is maar goed ook natuurlijk. Een oude fitness wijsheid zegt immers: 'no pain, no gain'. Hoe minder je met je armen de opgaande beweging van je bovenlijf stimuleert, des te meer zullen je buikspieren aan de bak moeten om de beweging te maken. Voor je het weet, branden ze: dan weet je dus dat je goed bezig bent!

 

Met behulp van de buikspiertrainer kun je zowel de rechte buikspieren trainen als de schuine. Om de rechte buikspieren te trainen, zet je eenvoudig je voeten plat op de vloer tijdens de beweging. Om variatie aan te brengen in je training, kun je je benen ook gebogen - over elkaar gevouwen - omhoog houden. Wil je je juist de schuine buikspieren aanpakken, dan houd je één been gestrekt en plaats je je andere been over het gestrekte been, met je voet op de vloer.

 

Deze buikspiertrainer is van zeer hoogwaardige kwaliteit en eenvoudig op te bergen. Handig voor op de slaapkamer, maar ook ideaal om mee te nemen op vakantie.

 

 

 
 
iDeal, AfterPay, Paypal, Visa, Mastercard, Maestro, Bancontact MisterCash, Adyen, Post.nl

Sluit je aan bij onze familie en blijf op de hoogte van al onze (exclusieve) aanbiedingen!