Elke dag de beste fitnessdealsVerzending naar NL & BEAchteraf betalen
 

Retour Policy

Hieronder hebben wij de regels opgenomen met betrekking tot retour sturen, de zichttermijn van Befit2Day (als onderdeel van iChica Ltd) en eventuele garantie. Voor een volledig overzicht verwijzen wij u naar de Algemene Voorwaarden.

Verzendkosten en verantwoordelijkheid retourzending

De verzendkosten in verband met de retourzending van het product komen voor rekening van de koper.

Bij ontbinding binnen de zichttermijn zal BeFit2Day, mits aan de retourvoorwaarden is voldaan, binnen 14 dagen nadat de bestelling retour is ontvangen het door de koper betaalde aankoopbedrag terugbetalen. BeFit2Day werkt niet met antwoordnummers. BeFit2Day raadt klanten uitdrukkelijk aan om retourzendingen aangetekend, verzekerd en deugdelijk verpakt te versturen, de verantwoordelijkheid voor de correcte retourzending ligt bij de koper / klant. Het is belangrijk om het verzendbewijs, met daarop vermeld de track & trace gegevens van de retourzending, te bewaren.

Retouradres / product defect bij ontvangst

Het adres voor retourzending staat aangegeven op het herroepingsformulier in de bevestigingsmail (afhankelijk van het product).

 

De ordergegevens (ordernummer, e-mailadres, NAW gegevens klant) dienen altijd bij de retourzending te worden gevoegd. In bepaalde gevallen, zoals bij retourzending van een defect product, zal een ander retouradres van toepassing kunnen zijn (bijvoorbeeld het adres van de leverancier). 

 

In geval van een product dat bij ontvangst defect blijkt te zijn, dient u binnen 24 uur contact op te nemen met de klantenservice per e-mail of via de klantenservice contactpagina en de instructies van de klantenservice op te volgen.

Zichttermijn

Voor zover niet anders aangegeven, heeft de koper na ontvangst van de bestelling gedurende een periode van 14 dagen het recht om zonder opgave van redenen de koopovereenkomst te ontbinden en de bestelling binnen dezelfde termijn te retourneren.

De koper heeft tevens het recht om binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling, aan BeFit2Day kenbaar te maken dat hij zonder verplichte opgave van redenen de koopovereenkomst wenst te ontbinden en zijn bestelling wenst te retourneren. Koper heeft vanaf het moment dat hij zijn wens om te retourneren kenbaar maakt, 14 dagen de tijd om de bestelling te retourneren.

Indien de koper van het herroepingsrecht gebruik wil maken, dient deze het product slechts in die mate uit te pakken of te gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of de koper het product wenst te behouden. Gedurende deze termijn zal de koper zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. De consument zal het product met alle geleverde toebehoren en, voor zover mogelijk, in de originele staat en verpakking retourneren, volgens de door BeFit2Day aangegeven redelijke en duidelijke retourinstructies. Op het herroepingsformulier in uw bestelbevestiging staan de retourinstructies vermeld. Indien de koper gebruik wenst te maken van het herroepingsrecht dient de koper het product, binnen 14 dagen na ontvangst, conform de retourinstructies (als vermeld op het herroepingsformulier) terug te sturen aan BeFit2Day. De koper is zelf verantwoordelijk voor de correcte retourzending. Koper doet er derhalve verstandig aan om retourzendingen aangetekend, verzekerd en deugdelijk verpakt, retour te sturen. 

 

De koper heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van het Modelformulier voor herroeping, dat de koper hier kan openen.


Garantie

De "niet-goed-geld-terug-garantie" bij BeFit2Day staat er voor in dat geleverde producten aan de overeenkomst beantwoorden en voldoen aan de in het aanbod vermelde specificaties. BeFit2Day betaalt, na ontvangst van hetgeen verzonden, het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen retour als blijkt dat de producten anders zijn dan de bestelde producten of draagt zorg voor een herstelzending. BeFit2Day garandeert dat de door haar geleverde producten voldoen aan de eisen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en levensduur zoals deze door partijen bij de koopovereenkomst in redelijkheid zijn bedoeld en staat daarmee in voor de fabrieksgarantie van het aan koper geleverde product. De garantietermijn van BeFit2Day komt overeen met de fabrieksgarantietermijn.

Deze garantie geldt niet in geval het gebrek is te wijten aan
- onoplettendheid, of
- opzettelijke beschadiging, of
- nagelaten verzorging.

Bovendien vervalt de aanspraak op garantie indien anderen dan BeFit2Day zonder toestemming van BeFit2Day herstel- of andere werkzaamheden aan het product hebben gepleegd.

In geval van vragen over retouren en garanties, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice per e-mail of via de klantenservice contactpagina. Wij helpen u graag verder.

 
iDeal, AfterPay, Paypal, Visa, Mastercard, Maestro, Bancontact MisterCash, Adyen, Post.nl

Sluit je aan bij onze familie en blijf op de hoogte van al onze (exclusieve) aanbiedingen!